SCHADEHERSTEL

Autobedrijf van Orsouw is gespecialiseerd in het herstellen en spuiten van auto’s,
ongeacht het merk.

Ons motto is dan ook:  ‘Uw autoschade is onze zorg’. Wij zorgen voor een complete afhandeling van de schade. Zo kunt u dus ook de administratieve rompslomp met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Als de schade eenmaal is vastgesteld, gaan onze vakmensen aan de slag om uw auto tot in de puntjes te herstellen. Zij gebruiken hiervoor de modernste technieken en lakken.

 

KOSTEN

De kosten van het herstel van uw auto kunt u zelf in de hand houden. Bovendien wordt elke schadeafhandeling in overleg met u bepaald, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Voor het herstel van uw auto kunnen originele onderdelen worden toegepast, maar ook gebruikte onderdelen en imitatie onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Dit laatste kan interessant zijn als u de herstelkosten zelf moet betalen en deze kosten zo laag mogelijk wilt houden.

 

Autoschadeherstel hoeft dus niet altijd duur te zijn. Kleine schades kunnen vaak ook worden verholpen zonder dat de kosten enorm oplopen. Dit kan door alternatieve methoden te gebruiken zoals uitdeuken zonder spuiten.

 

PERIODE VAN HERSTEL

Autobedrijf van Orsouw probeert het herstel zo snel mogelijk uit te voeren, zodat u uw auto snel weer terug heeft. Indien u in de periode dat wij aan uw auto werken toch vervoer nodig heeft, kan vervangend vervoer worden geregeld. Dit is echter wel afhankelijk van uw verzekeringsdekking.

 

In welke situatie u ook zit, Autobedrijf van Orsouw bespreekt het met u en zoekt graag naar oplossingen!

 

Autobedrijf van Orsouw

Daviottenweg 17

5222 BH  's Hertogenbosch

073-820 03 45